Usein kysytyt kysymykset

Onko olemassa riski, että WC-paperi loppuu koronavirus-epidemiaan liittyvän hamstrauksen vuoksi?

Vaikka kaupan hyllyt hetkellisesti saattavatkin olla tyhjillään, toimii tuotantomme tällä hetkellä pääosin normaalisti, ja toimitamme jatkuvasti lisää Serla -pehmopapereita kauppoihin

Miten voin hankkia Serlan pehmo-oravan?

Serlan pehmo-oravia ei valitettavasti ole myynnissä. Toisinaan niitä voi olla tarjolla myymäläkampanjoissa, joten kannattaa olla kaupassa tarkkana Serlan kampanjoiden suhteen.

Kuinka tulee toimia, jos haluaa kerätä varoja esim. luokkaretkeen, urheilujoukkueelle tm. myymällä Serlan pehmopapereita?

Jos haluat tehdä varainhankintaa myymällä pehmopapereita, ole yhteydessä tänne: https://www.koulukauppa.com 

Haluaisin pyytää Serlaa tukemaan koululuokkaamme / harrastustani / joukkuettani tm. rahallisesti tai lahjoittamalla tuotteita. Kuinka toimin?

Saamme paljon erilaisia pyyntöjä sponsorointiin, tuotelahjoituksiin ja vastaaviin. Valitettavasti meidän ei ole mahdollista käsitellä ja lähteä tukemaan yksittäisiä hankkeita. Resurssiemme puitteissa voimme tukea vain muutamia ennalta valittuja hankkeita ja olemme itse näihin tahoihin yhteydessä.

Kysymyksiä klubista?

Serla Klubi suljettiin 3. kesäkuuta 2019, jolloin kaikki klubin
olemassa olevat käyttäjätilit ja käyttämättömät pisteet poistettiin. Kiitos, että olet ollut mukana Klubissa, ja toivomme, että käytät jatkossakin korkealaatuisia Serla-tuotteitamme.

Oheisesta ’Usein kysytyt kysymykset’ -osiosta löydät lisätietoa Serla Klubin sulkeutumiseen liittyen: Klubin sulkeutuminen

Mikäli et löydä vastausta kysymyksiisi, voit aina laittaa meille viestin kohdassa "Muut kysymykset".

Haluaisin antaa palautetta Serlan tuotteesta, miten toimin?

Voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä Serla Tuotekysymykset -välilehdeltä tällä sivulla.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X