Osta Serlaa ja voita upeat aurinkopaneelit!

Serla Oravan kotipesä lämpiää aina luonnollisella aurinkoenergialla. Nyt sinunkin on mahdollista voittaa omaan pesään upeat aurinkopaneelit, sillä Serla Orava järjestää ihmiskamuilleen aurinkoisen kesäkilpailun, jossa pääpalkintona on upea, 5000 € arvoinen lahjakortti aurinkopaneelipakettiin.

Rekisteröimällä Serlan "Voita aurinkopaneelit!"-pakkauksen sisältä löytyvän kampanjakoodin 1.5.–31.8.2020 välisenä aikana, olet automaattisesti mukana 5000 € arvoisen lahjakortin arvonnassa. Kampanjakoodi löytyy ja on luettavissa pakkauksen sisäpuolelta. Koodi on helposti luettavissa, kun sen asettaa valkoiselle pinnalle. Itsellesi mieluisan aurinkopaneelipaketin saat valita Helenin valikoimista. 

Paneeleilla tuotettu sähkö on ilmaista, uusiutuvaa ja puhdasta energiaa. Nyt siis kannattaa osallistua!

 


Kampanjan säännöt
Usein kysyttyä kampanjasta

 

HELEN - energiaa auringosta

Energiayhtiö Helen tarjoaa helpompaa ja mutkattomampaa arkea yli 500 000 asiakkaalle Suomessa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi Helen tarjoaa ratkaisuja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. 

Palkintona oleva 5000 euron arvoinen lahjakortti voidaan käyttää Helenin aurinkopaneelipakettiin asennuksineen. Paneelien ja asennuksen lisäksi pakettiin sisältyy virtuaaliakku, jonka saat käyttöösi maksutta vuodeksi. Sen avulla saat ylituotannon kokonaan omaan käyttöösi. 

Aurinkopaneelipaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja paneelit sopivat kaikenlaisiin taloihin kattotyypistä riippumatta.*

Tutustu tarkemmin: helen.fi/aurinkopaneelipaketit

*Arvontaan voi osallistua koko Manner-Suomen alueella. Toistaiseksi, Helen ei valitettavasti asenna aurinkopaneelipaketteja asbestia sisältäville katoille tai saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Nappaa koodi paketista

 

Olet yhden loikan lähempänä upeita aurinkopaneeleja, kun kiiruhdat heti kauppaan ja nappaat hyllystä kainaloon Serlan "Voita aurinkopaneelit!" -kuvitetun pehmopaperipakkauksen.

Pakkauksen sisäpuolelta löydät kampanjakoodin, jonka rekisteröinnin jälkeen olet automaattisesti mukana 5000 € arvoisen lahjakortin arvonnassa! Voit osallistua arvontaan niin monella koodilla kuin haluat.

Lue lisää Serlan tuotteista

Kampanjan säännöt

”Voita aurinkopaneelit” -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä ”Toimenpide”) järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 A, Espoo, Suomi (jäljempänä ”Järjestäjä”). Toimenpide järjestetään ajalla 1.5.–31.8.2020.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa serla.fi rekisteröimällä Serlan kampanjakuvitetun pakkauksen sisältä löytyvän kampanjakoodin. Jokainen osallistuja voi rekisteröidä useampia koodeja kampanjan aikana. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.​

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2020, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvomme kaikkien lunastettujen arpojen kesken palkinnon, joka on 5000 € arvoinen lahjakortti Helenille. 5000 euron arvoinen lahjakortti voidaan käyttää Helenin aurinkopaneelipakettiin asennuksineen. Jos hankittavan paneelipaketin summa ylittää 5000 euroa, tulee yli menevä summa kustantaa itse. 5000 eurolla saat 8 kpl 315 Wp paneeleita, joiden pinta-ala on yhteensä 14 neliömetriä. Maksimituottoarvio on n. 2 200  kWh vuodessa. 

Paneelien ja asennuksen lisäksi pakettiin sisältyy virtuaaliakku, jonka saat käyttöösi maksutta vuodeksi. Sen avulla saat ylituotannon kokonaan omaan käyttöösi. Helen maksaa verkkoon ohjautuneesta sähköstä 13 c/kWh, eli saman hinnan, jonka maksat ostosähköstä. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämisajankohdasta.  

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 2.9.2020. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 15.9.2020 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi myydä/välittää eteenpäin tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://serla.fi/fi-fi/terms-and-conditions

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mitä kaikkea lahjakortilla saa?

5000 euron arvoinen lahjakortti voidaan käyttää Helenin aurinkopaneelipakettiin asennuksineen. Jos hankittavan paneelipaketin summa ylittää 5000 euroa, tulee yli menevä summa kustantaa itse. 5000 eurolla saat 8 kpl 315 Wp paneeleita, joiden pinta-ala on yhteensä 14 neliömetriä. Maksimituottoarvio on n. 2 200  kWh vuodessa.

Paneelien ja asennuksen lisäksi pakettiin sisältyy virtuaaliakku, jonka saat käyttöösi maksutta vuodeksi. Sen avulla saat ylituotannon kokonaan omaan käyttöösi. Helen maksaa verkkoon ohjautuneesta sähköstä 13 c/kWh, eli saman hinnan, jonka maksat ostosähköstä.

 

 

Millaisiin kohteisiin aurinkopaneelit sopivat?

Paneelit sopivat kaikenlaisiin taloihin kattotyypistä riippumatta. Paneelit voidaan siis asentaa kotiin tai vaikka kesämökille. Järjestelmien osat ovat Suomen olosuhteisiin valikoituja, ja eri kattotyypeille on omat kiinnitysjärjestelmänsä. 

Helen ei valitettavasti asenna aurinkopaneelipaketteja asbestia sisältäville katoille.

Aurinkopaneelipaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Huomioithan, että aurinkopaneelit toimitetaan vain kohteisiin, jotka sijaitsevat sähköverkon alueella.

Lue lisää: www.helen.fi/aurinkopaneelit

Voiko arvontaan osallistua koko Suomen alueella?

Helen tarjoaa aurinkopaneeleita koko Manner-Suomen alueelle. Paneeleista tuotettu ylijäämä kohdistetaan paikalliseen sähköverkkoon ja virtuaaliakun avulla asiakas saa ylituotannon kokonaan omaan käyttöönsä. Arvontaan voi siis osallistua koko Manner-Suomen alueella huolimatta siitä, kuuluuko Helenin sähköverkkoon. 

Toistaiseksi, Helen ei valitettavasti asenna aurinkopaneelipaketteja saaressa sijaitseviin kohteisiin eikä näin ollen myöskään Ahvenanmaalla.

Huomioithan, että aurinkopaneelit toimitetaan vain kohteisiin, jotka sijaitsevat sähköverkon alueella. 

Mistä pakkauksista löydän kampanjakoodeja?

Kampanjakoodeja löydät kaikista, "Voita aurinkopaneelit!" -kuvitetuista Serla pehmopaperipakkauksista. Koodi löytyy ja on luettavissa pakkauksen sisäpuolelta.

Voinko osallistua monta kertaa?

Kyllä, voit rekisteröidä niin monta kampanjakoodia kuin haluat!

Kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämisajankohdasta. 

Mistä tiedän voitinko?

Arvomme voittajan 2.9.2020, ja ilmoitamme voittajalle asiasta henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen myöhemmin myös kilpailusivulla sekä Serla Oravan Facebook-sivulla.

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Et joudu. Metsä Tissue maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X