Voita matka Selviytyjien maisemiin!

Tartu liaaniin ja heilauta itsesi kohti huikeaa seikkailua! Serla Orava järjestää kaikille kavereilleen kilpailun, jossa palkintona on matka Filippiineille Selviytyjien eksoottisiin maisemiin.

Rekisteröimällä Serlan Selviytyjät-pakkauksesta löytyvän kampanjakoodin 1.2.–31.5.2019 välisenä aikana, olet automaattisesti mukana 10 000 € arvoisen Filippiinien matkan arvonnassa. Matkan toteuttaa kotimainen kaukomatkoihin erikoistunut Matkatoimisto Aventura.

P.S. Oletko Serla Klubin jäsen ja sinulla on käyttämättömiä pisteitä tililläsi? Voit lunastaa pisteilläsi lisää kampanjakoodeja Serla Klubista


Kampanjan säännöt
Usein kysyttyä kampanjasta

 

Tervetuloa Aventuran matkaan!

Matkatoimisto Aventura on vuonna 2000 perustettu yksityinen, kotimainen, kaukomatkoihin erikoistunut matkatoimisto, joka on lievittänyt suomalaisten kaukokaipuuta ja elämysten janoa jo lähes 20 vuotta.  Aventuran matkassa maailmalle on turvallista lähteä. 

10 000 € arvoinen esimerkkimatka sisältää seikkailua ja rantalomaa kahdelle henkilölle: Helsinki–Manila (1 yö) – Banaue (2 yötä) – Manila (1 yö) – Bohol (5 yötä) – Manila (1 yö) – Helsinki. Matka sisältää reittilennot turistiluokassa kahdelle, lentokenttäkuljetukset, majoituksen hotelleissa kahden hengen huoneessa, ohjelman mukaiset retket kuljetuksineen, englantia puhuvan paikallisoppaan opastuksen sekä mainitut ateriat. 
Esimerkkimatkaan eivät sisälly: mahdolliset viisumi- ja maastapoistumismaksut, sisäisten lentojen mahdolliset paikalliset verot, matkavakuutus sekä mahdolliset lisäpalvelut. Esimerkkimatkaan sisältyy aikarajoituksia matkustusajankohdan suhteen.

Lue tarkempi kuvaus esimerkkimatkasta täältä

Tutustu Aventuraan: www.aventura.fi

Nappaa koodi paketista

 

Olet yhden loikan lähempänä huikeaa viidakkoseikkailua, kun kiiruhdat heti kauppaan ja nappaat hyllystä kainaloon Serlan Selviytyjät-kuvitetun pehmopaperipakkauksen.

 Pakkauksesta löydät kampanjakoodin, jonka rekisteröinnin jälkeen olet automaattisesti mukana 10 000 € arvoisen matkalahjakortin arvonnassa! Voit osallistua arvontaan niin monella koodilla kuin haluat.

Lue lisää Serlan tuotteista

Kampanjan säännöt

”Voita matka Selviytyjien maisemiin” -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä ”Toimenpide”) järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 A, Espoo, Suomi (jäljempänä ”Järjestäjä”). Toimenpide järjestetään ajalla 1.2.–31.5.2019.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa serla.fi rekisteröimällä Serlan kampanjakuvitetusta pakkauksesta löytyvän kampanjakoodin. Serla Klubin jäsenet voivat myös ostaa kampanjakoodeja Serla Klubin palkintopuodista Serla Klubin pisteillä. Jokainen osallistuja voi rekisteröidä useampia koodeja kampanjan aikana. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 31.5.2019, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvomme kaikkien lunastettujen arpojen kesken palkinnon, joka on 10 000 € arvoinen matkalahjakortti Matkatoimisto Aventuraan. 10 000 € arvoinen esimerkkimatka sisältää seikkailua ja rantalomaa kahdelle henkilölle: Helsinki–Manila (1 yö) – Banaue (2 yötä) – Manila (1 yö) – Bohol (5 yötä) – Manila (1 yö) – Helsinki. Matka sisältää reittilennot turistiluokassa kahdelle, lentokenttäkuljetukset, majoituksen hotelleissa kahden hengen huoneessa, ohjelman mukaiset retket kuljetuksineen, englantia puhuvan paikallisoppaan opastuksen sekä mainitut ateriat. 
Esimerkkimatkaan eivät sisälly: mahdolliset viisumi- ja maastapoistumismaksut, sisäisten lentojen mahdolliset paikalliset verot, matkavakuutus sekä mahdolliset lisäpalvelut. Esimerkkimatkaan sisältyy aikarajoituksia matkustusajankohdan suhteen. 

Palkinnon voittaja voi halutessaan käyttää lahjakortin myös muihin Matkatoimisto Aventuran matkapaketteihin, joko räätälöityihin tai opastettuihin kiertomatkoihin. Mikäli voittaja valitsee matkan, jonka kokonaiskustannus on yli 10 000€, hän vastaa ylimenevistä kustannuksista itse. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämisajankohdasta. Lahjakortilla ostettava matka on tehtävä viimeistään 6 kuukauden kuluessa lahjakortin umpeutumisesta.

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 3.6.2019. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 10.6.2019 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi myydä/välittää eteenpäin tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://serla.fi/fi-fi/serla-club/terms-and-conditions

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mitä kaikkea lahjakortilla saa?

10 000 € arvoinen esimerkkimatka sisältää seikkailua ja rantalomaa kahdelle henkilölle: Helsinki–Manila (1 yö) – Banaue (2 yötä) – Manila (1 yö) – Bohol (5 yötä) – Manila (1 yö) – Helsinki. Matka sisältää reittilennot turistiluokassa kahdelle, lentokenttäkuljetukset, majoituksen hotelleissa kahden hengen huoneessa, ohjelman mukaiset retket kuljetuksineen, englantia puhuvan paikallisoppaan opastuksen sekä mainitut ateriat.

Palkinnon voittaja voi halutessaan käyttää lahjakortin myös muihin Matkatoimisto Aventuran matkapaketteihin, joko räätälöityihin tai opastettuihin kiertomatkoihin.

Huom. Aventuran matkapaketit toteutetaan Euroopan ulkopuolelle.

Mistä pakkauksista löydän kampanjakoodeja?

 

Kampanjakoodeja löydät kaikista, Selviytyjät-kuvitetuista Serla pehmopaperipakkauksista. 

Voinko osallistua monta kertaa?

Kyllä, voit rekisteröidä niin monta kampanjakoodia kuin haluat!

Kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämisajankohdasta. Lahjakortilla ostettava matka on tehtävä viimeistään 6 kuukauden kuluessa lahjakortin umpeutumisesta.

Pitääkö lahjakortti käyttää yhdellä kerralla?

Kyllä, lahjakortti oikeuttaa yhteen matkakokonaisuuteen kahdelle hengelle, joka toteutetaan kerralla.

Voiko lahjakortilla lunastaa matkan useammalle henkilölle?

Kyllä. Matka räätälöidään voittajan toiveiden ja mukaan lähtevän henkilömäärän mukaan.

Mistä tiedän voitinko?

Arvomme voittajan 3.6.2019, ja ilmoitamme voittajalle asiasta henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen myöhemmin myös kilpailusivulla sekä Serla Oravan Facebook-sivulla.

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Älä huolehdi arpajaisveroista, arvonnan järjestäjä Metsä Tissue huolehtii siitä.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X