Säännöt

”Kuukausiarvonta” -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä ”Toimenpide”) järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 C, Espoo, Suomi (jäljempänä ”Järjestäjä”).

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua joka kuukausi osoitteessa serla.fi kirjautumalla tai rekisteröitymällä Serla Klubiin ja lunastamalla palkintovalikoimasta arvan kuukausiarvonnan arvontaan. Arpoja voi lunastaa Serla Klubin pisteillä ja täyttämällä yhteystiedot. Jokainen osallistuja voi lunastaa useampia arpoja kampanjan aikana. Pisteitä voit saada mm. Serla-pakkausten sisäpuolella olevista koodeista, sekä osallistumalla klubin aktiviteetteihin. Yhden arvan voi lunastaa 50 tai 100 pisteellä, palkinnosta riippuen. Pienin Serlan tuotepakkauksen koodista saatava pistemäärä on 100 pistettä. Huomaa, että kaikki Serlan tuotteet eivät sisällä koodeja.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Jokaisen kuukauden arvonta on voimassa kuun viimeiseen päivään asti, ellei arvonnan yhteydessä lunastettavan arvan tiedoissa muuta lue. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvonnan pääpalkinto voi vaihtua kuukausittain ja sen tarkemmat tiedot on luettavissa lunastettavan arvan yhteydessä.

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan viimeistään kolme arkipäivää toimenpiteen päätyttyä. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla.

Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 5 arkipäivän sisällä arvonnasta, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta. Palkintoja toimitetaan vain Suomeen.

Palkinto toimitetaan postitse, ellei saajan kanssa toisin sovita. Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://serla.fi/fi-fi/serla-club/terms-and-conditions

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Voittajat

Joulukuu 2017 (Pehmo-orava): Eija, Helsinki
Joulukuu 2017 (Tuotepaketti): Maija, Helsinki
Tammikuu 2018 (Pehmo-orava): Kari, Pilkanmaa
Helmikuu 2018 (Pehmo-orava): Petri, Palokka
Helmikuu 2018 (Tuotepaketti): Nika, Uusikylä
Helmikuu 2018 (Familion kaverisetti): Sirkka, Hamina
Maaliskuu 2018 (Pehmo-orava): Tiina, Kemi
Maaliskuu 2018 (Tuotepaketti): Hilkka, Jämsänkoski
Maaliskuu 2018 (Familion kaverisetti): Merja, Taivalkoski
Huhtikuu 2018 (Pehmo-orava): Panu, Lappeenranta
Huhtikuu 2018 (Tuotepaketti): Tiina, Kuhmalahti
Huhtikuu 2018 (Familion kaverisetti): Tytti, Koski as
Toukokuu 2018 (Lintsi rannepaketti): Tiina, Jyväskylä
Toukokuu 2018 (Pehmo-orava): Juha, Tampere
Toukokuu 2018 (Tuotepaketti): Ira, Kotka
Toukokuu 2018 (Familion kaverisetti): Tuija, Juva
Kesäkuu 2018 (Lintsi rannepaketti): Sonja, Heinola
Kesäkuu 2018 (Pehmo-orava): Markku, Oulu
Kesäkuu 2018 (Familion kaverisetti): Susanna, Kitinoja
Heinäkuu 2018 (Lintsi rannepaketti): Sini, Rovaniemi
Heinäkuu 2018 (Pehmo-orava): Tero, Kontiolahti
Heinäkuu 2018 (Familion kaverisetti): Mari, Vantaa
Elokuu 2018 (12kk jäsenyys Fressiin): Suvi, Lahti
Elokuu 2018 (12kk jäsenyys Fressiin): Riina, Niittylahti
Elokuu 2018 (Lintsi rannepaketti): Louise, Helsinki
Elokuu 2018 (Pehmo-orava): Marja-Liisa, Märynummi
Elokuu 2018 (Familion kaverisetti): Raija, Hollola
Syyskuu 2018 (Elämysmatka): Tiina, Jyväskylä
Syyskuu 2018 (Pehmo-orava): Oona, Kuopio
Syyskuu 2018 (Familion kaverisetti): Esa, Kajaani
Lokakuu 2018 (Pehmo-orava): Christine, Lemu
Lokakuu 2018 (Familion kaverisetti): Hannele, Tampere
Marraskuu 2018 (Pehmo-orava): Matti, Lumijoki
Marraskuu 2018 (Familion kaverisetti): Elli, Laitila
Joulukuu 2018 (Pehmo-orava): Helena, Muurasjärvi
Tammikuu 2019 (Elämyslahjakortti): Maikki, Kuopio; Raimo, Tampere; Tommi, Vantaa; Salla, Kuusankoski; Anne, Lemi; Noora, Masala; Antero, Espoo; Milla, Kauhajoki as; Leena, Vantaa; Rea, Lohja
Helmikuu 2019 (Elämyslahjakortti): Eija, Tampere; Ella, Turku; Katriina, Turku; Tiina, Palokka; Hanna, Puhos; Suvi-Tuuli, Tampere; Sanna, Askola; Kirsi, Kuopio; Cecilia, Kauttua; Eija, Seinäjoki
Maaliskuu 2019 (Pentikin Olki-torkkupeitto ja Pastelli-koristetyynynpäällinen): Lazaros, Turku; Timo, Hyvinkää; Antti, Kirkkonummi; Sanna; Lohja

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X