Kohti seikkailua!

Lapin ruska on Kurrejen kulta-aikaa ja nyt huikea seikkailu odottaa myös sinua! Järjestämme Serla Klubin jäsenille arvonnan, jossa pääpalkintona on 10 000 euron arvoinen elämysseikkailu Lapin Lätäsenolle.

Ajalla 2.5.–31.8.2018 voit lunastaa Serla Klubin pisteilläsi arpoja, joilla osallistut seikkailun arvontaan. Saat yhden arvan jo 100 pisteellä ja koodeja löydät useimmista Serlan pakkauksista. 

Palkinto sisältää voittajan toiveiden mukaan räätälöidyn matkan hulppealle Lapland Hide -huvilalle, joka sijaitsee Lätäsenon rannalla Enontekiön erämaassa. Kohteessa on upeat puitteet ainutlaatuiseen Lapin seikkailuun, joka voi sisältää esimerkiksi kalastusta, metsästystä, revontulien bongausta tai eräretkeilyä. Osaavat oppaat, ammattikokit ja eksoottiset kyyditykset takaavat matkailijoille ikimuistoisen kokemuksen. Täysihoitoon kuuluva herkullinen lappilainen ruoka tyylikkäässä ja viihtyisässä ympäristössä kruunaa erämaaelämyksen. Lue lisää Lapland Hidesta  

Arvontaan osallistuminen edellyttää kirjautumista tai rekisteröitymistä Serla Klubiin. Tervetuloa siis mukaan, niin kaikki jo tutut kuin uudetkin jäsenet!

Arvomme seikkailulahjakortin ikionnellisen voittajan 3.9.2018, ja ilmoitamme hänelle ilouutisen henkilökohtaisesti.

Kirjaudu sisään ja osta arpa


Kampanjan säännöt
Usein kysyttyä kampanjasta

Nappaa koodi paketista

Olet yhden loikan lähempänä seikkailua, kun kiiruhdat heti kauppaan ja nappaat hyllystä kainaloon Serlan pehmopaperipakkauksen.

Etsi Serlan tuotepakkauksesta koodi, kirjaudu tai rekisteröidy ja syötä koodi Serla Klubiin. Koodit muuttuvat pisteiksi Serla Klubin tililläsi ja pisteillä voit lunastaa itsellesi arvan.

Arvan lunastuksen jälkeen olet automaattisesti mukana huikean elämysseikkailun arvonnassa! Voit lunastaa niin monta arpaa kuin haluat.

Tutustu Serlan tuotteisiin

 

Olethan jo Serla Klubin jäsen?

Nyt viimeistään kannattaa liittyä! Serla Klubin jäsenenä voit kerätä Serlan tuotepakkauksista löytyviä koodeja, jotka muuttuvat pisteiksi Serla Klubin tililläsi. Pisteillä voit lunastaa itsellesi hauskoja ja hyödyllisiä palkintoja. Liity siis äkkiä mukaan!

Lue lisää ja liity jäseneksi

Kampanjan säännöt

”Voita elämysseikkailu Lappiin” -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä ”Toimenpide”) järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 A, Espoo, Suomi (jäljempänä ”Järjestäjä”). Toimenpide järjestetään ajalla 2.5.–31.8.2018.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa serla.fi kirjautumalla tai rekisteröitymällä Serla Klubiin ja lunastamalla palkintovalikoimasta arvan elämysseikkailun arvontaan. Arpoja voi lunastaa Serla Klubin pisteillä. Jokainen osallistuja voi lunastaa useampia arpoja kampanjan aikana. Pisteitä voit saada mm. Serla-pakkausten sisäpuolella olevista koodeista, sekä osallistumalla klubin aktiviteetteihin. Yhden arvan voi lunastaa 100 pisteellä, joka on pienin Serlan tuotepakkauksen koodista saatava pistemäärä. Huomaa että kaikki Serla-tuotteet eivät sisällä koodeja.

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2018, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvomme kaikkien lunastettujen arpojen kesken palkinnon, joka on 10 000 € arvoinen matkalahjakortti Lapland Hide:lle.Esimerkkimatka sisältää 4 henkilölle: Lennot Hki – Kittilä – Hki, lentokenttäkuljetukset Kittilästä VIP-bussilla kohteeseen ja takaisin, 4-5 vuorokauden majoituksen upealla Lapland Hide-huvilalla täysihoidolla sekä erilaisia elämyksiä vuodenajasta ja voittajan toiveista riippuen. Kesäaikaan elämyksiä ovat esimerkiksi: Haltin valloitus helikopterilla ja osin vaeltaen, kalastusta, koskenlaskua, tutustumista porojen hoitoon, Jäämeren retki. Talviaikaan elämyksiä ovat esimerkiksi: Haltin valloitus moottorikelkoilla, pilkkimistä, hiihtoa, revontulien katselua, Jäämeren retki, lumikenkäilyä, Matkakokonaisuus räätälöidään voittajan toiveiden mukaiseksi. Mikäli voittaja valitsee matkan, jonka kokonaiskustannus on yli 10 000€, hän vastaa ylimenevistä kustannuksista itse.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta myöntämisajankohdasta.

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 3.9.2018. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 10.9.2018 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi myydä/välittää eteenpäin tai siirtää toiselle henkilölle. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://serla.fi/fi-fi/serla-club/terms-and-conditions

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mitä kaikkea lahjakortilla saa?

Lahjakortti oikeuttaa voittajan toiveiden mukaiseen räätälöityyn matkaan Lapland Hidelle. Esimerkkimatka sisältää 4 henkilölle:

- Lennot Hki – Kittilä – Hki
- Lentokenttäkuljetukset Kittilästä VIP-bussilla kohteeseen ja
takaisin
- 4-5 vuorokauden majoituksen upealla Lapland Hide –huvilalla täysihoidolla sekä erilaisia
elämyksiä vuodenajasta ja voittajan toiveista riippuen.
Kesäaikaan elämyksiä ovat esimerkiksi: Haltin valloitus helikopterilla ja osin vaeltaen, kalastusta, koskenlaskua, tutustumista porojen hoitoon, Jäämerenretki.
Talviaikaan elämyksiä ovat esimerkiksi: Haltin valloitus moottorikelkoilla, pilkkimistä, hiihtoa,revontulien katselua, Jäämeren retki, lumikenkäilyä.

Mistä pakkauksista löydän koodeja?

Serla-koodeja löydät lähes kaikista Serlan pakkauksista.

100 pistettä
•Serla 6-8 rullan WC-paperipakkauksista
•Serla 3-4 rullan talouspaperipakkauksista
•Serla Kätevä arkki- ja käsipyyhepakkauksista
•Serla peflettipakkauksesta
•Serla silkinpehmeä nenäliinapakkauksista
•Serla säästö -nenäliinapakkauksesta

200 pistettä
•Serla 12-16 rullan WC-paperipakkauksista
•Serla 8 rullan talouspaperipakkauksesta
•Serla 2 rullan Lasi & Peili -siivousliinapakkauksesta

300 pistettä
•Serla 24 rullan WC-paperipakkauksista
•Serla 16 rullan talouspaperipakkauksesta

Seuraavissa pakkauksissa ei ole koodia:
•Serla kostea siivousliina
•Serla XXL paperipyyhe
•Serla jojoba-balsam nenäliina
•Serla menthol nenäliina

Voinko osallistua monta kertaa?

Kyllä, voit ostaa niin monta arpaa kuin haluat. Vaikka kaikilla pisteilläsi!

Kauan lahjakortti on voimassa?

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta myöntämisajankohdasta.

Pitääkö lahjakortti käyttää yhdellä kerralla?

Kyllä, lahjakortti oikeuttaa yhteen matkakokonaisuuteen joka toteutetaan kerralla.

Voiko lahjakortilla lunastaa matkan useammalle henkilölle?

Kyllä. Matka räätälöidään voittajan toiveiden ja mukaan lähtevän henkilömäärän mukaan.

Mistä tiedän voitinko?

Arvomme voittajan 3.9.2018, ja ilmoitamme voittajalle asiasta henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen myöhemmin myös kilpailusivulla sekä Serla Oravan Facebook-sivulla.

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Älä huolehdi arpajaisveroista, arvonnan järjestäjä Metsä Tissue huolehtii siitä.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X