Mikä kuosiperheistä on sinun suosikkisi?

Nyt on kurrella pähkinä purtavana! Auta Serla Oravaa ja äänestä suosikkejasi uusiksi Serlan talouspaperikuoseiksi.

Tutustu alla oleviin kuosiperheisiin ja äänestä lopuksi suosikkiasi. Äänestyksen voittanut kuosiperhe painetaan Serlan talouspapereihin kesällä 2018.* Kuosit on suunniteltu yhteistyössä Aalto yliopiston PatternLabin kanssa.

Äänestyksen jälkeen voit halutessasi osallistua myös hauskaan arvontaan, jossa palkintona on Serlan jättimäisen isoja ja halittavan pehmeitä oravapehmoja!

Kerro siis kurrelle: Minkä kuosiperheen sinä haluat nähdä Serlan talouspapereissa?

Kuosiperhe 1: Kuura

Kuura, eli lumi, pyry, hiutale, räntä tai vaikka hile. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ensilumi, joka aina yllättää, tai räntä, joka varmasti pilaa maanantait. Ihana, rakas, sietämätön lumi.

Kuosiperhe 2: Mausteet

Modernin leipurin maustekaapista löytyy kaikenlaista: pippuria, manteleita, raesokeria… Laitetaanko hyppysellinen vai maustetaanko vahvasti? Pienenä oli hauska salaa nipistää sokeria pieniksi nyppylöiksi.

Kuosiperhe 3: Tuiske

Metsän asukkaiden seikkailuista jääneet tassuttelut pyyhkiytyvät lumituiskeen mukaan. Mutta kenties ehditkin huomata jäljet, ehkäpä ne ovat pienen oravan loikat?

Kuosiperhe 4: Riimi

Suomalaisesta folkloresta inspiroituneet kasviaiheet kuljettavat metsiin, joissa maahiset ja haltijat yhä kuljeskelevat havupuiden lomassa. Jos on aivan hiljaa, voi kuulla muinaisten henkien laulavan. Ristipistoin kirjailtu pellavaliina on saanut uuden, graafisemman ilmeen.

Äänestä suosikkiasi!

Äänestä suosikkiasi kuosiperheistä alta! Äänestämisen jälkeen voit halutessasi jättää yhteystietosi ja osallistua samalla Serlan jättipehmon arvontaan.

 

Valintani on kuosiperhe 1: Kuura

Valintani on kuosiperhe 2: Mausteet

Valintani on kuosiperhe 3: Tuiske

Valintani on kuosiperhe 4: Riimi

 

* Serla varaa oikeuden muokata äänestyksen voittanutta kuosiperhettä tuotantoteknisistä syistä.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää Sulje X